Odlazak u frizerski salon vas možda ponekad i opušta, ali mnogo žena strepi više nego kad ide kod frizera nego kad krene kod zubara.

Kako će tačno frizura da izgleda, da li će odgovarati onom što ste zamislili i - ništa manje važno - koliko će da košta, to su pitanja koja muče dame.

Ako želite da trošite što manje vremena i novca na frizuru, dobro je da znatekakvo farbanje iziskuje najmanje održavanja.

meki bob moderna frizura-min.jpg
Instagram / estelanewbond 

"Svi tretmani koji ne menjaju prirodan izgled korena i krajeva odgovaraju ovakvom zahtevu", objašnjava Lorena Valdez, koloristkinja iz Čikaga. "Ako se odlučite za radikalne pramenove, izrastak će dobiti izgled trake u drugoj boji. Međutim, ako ne dirate koren kose, linija neće biti nimalo vidljiva."

frizura balejaz 2-min.jpg
Instagram / maggiekeating 

Prema njenim rečima, najviše se isplati balejaž, budući da se tako nežno posvetljuje kosa naniže, baš onako kako bi na nju delovali i sunčevi zraci.

"Dobro rešenje su i vrlo sitni svetliji pramenovi", objašnjava i selebriti frizer Brajan O`Konor. "Oni mogu se lako izblendaju čak i kad se pojavi izrastak, pod uslovom da se dobro odabere boja kojom nastavljate farbanje."

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

IDEJE ZA KRAĆU KOSU - BOB NA 5 NAČINA Instagram/hairtips.diy's profile picture hairtips.diy