Zaboravite botoks i lasere, a naročito fejslifting!Dovoljno je da izaberete neku od frizura koje podmlađuju i osvežićete lice za minut.

Baš tako frizer Džastin Hičkoks objašnjava dejstvo malih trikova koje vredi što pre isprobati.

"Stilizujte kosu tako da vam ne zaklanja lice", kaže Džastin. Često se češljanjem prema licu dobija dobija mekši izgled, ali i otkrivanje ima svoje prednosti. Otvori se čitav izgled, naglase se jagodice. Probajte klasičan "konjski rep", punđu kakvu nose balerine ili jednostavno samo zaližite kosu unazad.

frizura pundja.jpg
Shutterstock  

Čvrsto vezan rep će i fizički povući kožu unazad i tako je zategnuti, ali mnogim ženama on ne prija i čak dobiju glavobolju. Ako ste među njima, Džastin kaže da ništa lošije ne deluje ni opušteni rep.

frizura konjski re.jpg
Shutterstock  

"Slobodno malo natapirajte kosu oko ušiju i na temenu da dobijete volumen", savetuje frizer. Tako dobijate i punoću na slepoočicama i na jagodicama.

Naglašene jagodice koje su danas toliko moderne možete da dobijete i pametno raspoređenim dužim stepenima, a isprobajte i efekat "zavesa" šiški.

frizura 3.jpg
Shutterstock  

"Svaki zahvat na kosi može da ima dvostruki efekat - da pokaže lepotu frizure, ali i istakne upravo one detalje na licu koji vas podmlađuju", kaže Džastin.

 Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Sofija Riči punđa TikTok/becky.buell