Sindi Džekson je ušla u Ginisovu knjigu kao osoba kojoj je urađeno najviše kozmetičkih zahvata. Bilo je to pre desetak godina, kad je postavila rekord sa 52 intervencije, a onda počela da radi i kao konsultant za estetske operacije.

"Mene nikad nijedan hirurg nije unakazio", kaže Sindi, koja smatra da je za većinu propusta kriva puka neinformisanost.

"Ljudi uzimaju zdravo za gotovo sve ono što vide na Instagramu ili Jutjubu", objašnjava ona. "Granica za intervencije se pomerila i vidimo da mlade devojke podležu uticaju društvenih mreža. One su zapravo prelepe, ali se ne osećaju dovoljno sigurne u sebe."

Sindi Džekson plastične operacije za Ginisa
Shutterstock  

Ona je počela sa intervencijama tek kad je prešla tridesetu godinu, ali je bila dosta dugo nezadovoljna proporcijama svog lica. "Studirala sam umetnost i bila svesna da su manje promene dovoljne da se moja fizionomija radikalno izmeni.

sindi dzekson.jpg
Youtube / ABC News 

Nisam išla na drastične zahvate, jedino što sam odlučila da više stvari uradim odjednom", kaže Sindi koja je operisala nos i obavila više puta fejslifting.

"Mislim da rekord u Ginisovoj knjizi ne pokazuje pravo stanje, jer oni računaju čak i botoks i filere, a to se i ne smatra nekim operacijama ", objašnjava ona.

Doktor odgovorio na pitanje da li treba koristiti botoks
Shutterstock  

Najviše upozorava na opasnost koja vreba od trajnih filera. "Tu sam videla najgore efekte, unakažene ljude", priča Sindi. "Veoma česta je pojava jakih infekcija, pa se dešava da neki pacijenti moraju godinama da piju antibiotike", upozorava stručnjak za estetske intervencije.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

TOP 10 ESTETSKIH TRANSFORMACIJA NA ESTRADI! Ove poznate ličnosti su operacijama i silikonima promenile LIČNI OPIS Kurir televizija