U Holivudu se uglavnom samo šapuće o plastičnim operacijama, filerima i drugim estetskim zahvatima. Zato je pravo osveženje kad se glumica poput Eve Longorie odluči da podeli svoje iskustvo u antiejdžing procedurama.

"Najviše volim neinvazivne tretmane", objašnjava lepa Latina. "Nemam ništa protiv toga što drugi vole da to sakriju. Mogu i da ih razumem, jer se u one koji priznaju šta su radili na sebi vrlo često upire prstom."

Longoria je juče zapalila crveni tepih pokazavši mišićavo telo u beloj haljini sa modernim prorezima.Gornji deo je krojen kao kupaći kostim, ali tri trougla ga povezuju sa dugom uskom suknjom.

eva longoria 0791487685-min.jpg
Profimedia 

Figuru glumice izdužuju i lukavo odabrane sandale od providne plastike, a mladalačkom izgledu doprinosi i jednostavno očešljana, puštena duga kosa.

"Ja sam se prepustila laserskim tretmanima i aparatima sa radiofrekvencijom", otkriva Eva. "To uvek radim pred izlazak na crveni tepih, jer nije potreban bilo kakav period oporavka posle tretmana."

eva longoria 0791486994-min.jpg
Profimedia 

Longoria je naročito zadovoljna delovanjem radiofrekventnih talasa na predeo stomaka. "Posle rođenja sina, počela sam da vežbam. Vratila sam se na svoj uobičajeni režim, pazila na ishranu, ali stomak nikako nije mogao da se vrati na staro. Ni koža nije mogla da se zategne", objašnjava Eva. 

"Volim i kombinaciju radiofrekvencije i mikronidlinga", priznaje Longorija kojoj prija što ovaj tretman ne traje predugo. Tome dodaje i dva preparata u koje se "kune" - hijaluronsku kiselina i kremu sa zaštitnim faktorom. "To je svakoj ženi pristupačno i preporučujem ih od srca", kaže Eva.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!" Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO kurir televizija