Trend koji je bio izuzetno popularan devedesetih godina prošlog veka sada opet vlada modnim pistama, ali i ulicama i plažama. U pitanju su papuče sa platformom, koje svaka modna blogerka i influenserka ove sezone ima u svom garderoberu, a mogu se kombinovati uz najrazličitije stajlinge.

Japanke su ove godine jedan od najmodernijih modela letnje obuće, koji više nije rezervisan samo za plažu, pa je tako ovaj komad dobio i svoju varijantu sa platformom. Poznata srpska manekenka Antonina Petković čak se i udala u jednom takvom modelu.

Mogu se kombinovati sa hajinama, suknjama, šortsevima, a odlično idu čak i na farmerke.

Druga opcija su papuče na platformu sa širokim kaiševima, u kojima mnoge poznate dame rado šetaju gradom, ali ih nose i u večernjim varijantama.

Pored toga što su udobne, ove masivne papuče daju dozu šika svakoj kombinaciji, a idealan su izbor uz, recimo, lepršave i romantične dugačke haljine.

Nešto elegantniji izbor su papuče koje imaju visoku platformu samo pozadi, dok na prednjem delu nisu izdignute, a otvor im je "kockast", što je takođe jedan od trendova koji je ponovo u modi.

Predlog modnih stručnjaka je da ovakav model papuča odaberete u nekoj jarkoj boji, iako ni sa klasikom poput crne i braon nećete pogrešiti.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks