Natali Brajt na društvenoj mreži TikTok pokazala je kako uz pomoć šminke može učiniti da izgleda mnogo mlađe. Nezaobilazni proizvodi u njenoj svakodnevnoj rutini su korektor, bronzer i karmin, a sada je objasnila i na koji način ih koristi.

"Pitate me za moju tajnu i, kao što vidite, bez šminke izgledam kao žena svojih godina. Korektor je vaš najbolji prijatelj", započela je Natali u svom videu.

Šminka, šminkanje
TikTok / bynataliebright 

Ona je objasnila da je prvi i ključni korak nanošenje korektora, koji treba da bude za nijansu svetliji od vašeg tena. Tankom četkicom Natali nanosi korektor na podočnjake, sa leve i desne strane nosa, kao i od ivica usana ka bradi, takođe sa obe strane, što možete detaljnije pogledati u videu ispod.

Kako izgledati 10 godina mlađe uz pomoć šminke Tiktok/bynataliebright

"Važno je da korektor nanosite na mesta gde vam se koža opušta. Ovaj mejk ap proizvod će posvetliti ta područja i vratiti im volumen", objasnila je Natali.

Sledeći korak je nanošenje tečnog bronzera na nos, obraze i čelo.

"Kako starimo, gubimo i boju na našim licima, pa dodajte toplinu svom tenu", navodi ona i dodaje da možete naneti i kameni puder na T zonu, ukoliko vam se ona masti.

Poslednji savet koji je Natali dala jeste da blago precrtate usne, kako bi izgledale punije, što će dati svežinu celom licu.

Šminka, šminkanje
TikTok / bynataliebright 

Mnogobrojne pratiteljke zahvalile su joj se na ovim jednostavnim, korisnim i efektnim trikovima, te poručile da izgleda bar 15 godina mlađe.

"Četrdesete su divno doba, ali ti ne izgledaš tako. Divna si, izgledaš kao da imaš 25", "Lako bi mogla da prođeš kao da imaš 27", bili su samo neki od komentara.

Tekst: Lepa&Srećna