Prekrivanje podočnjaka jedna je od "disciplina" sa kojom se, kada je šminkanje u pitanju, većina žena hvata u koštac. Sakrivanje tamnih kolutova ispod očiju nije uvek lak zadatak, ali šminkeri i bjuti influenseri sada se "kunu" u ovaj trik. 

Reč je, naime, o nanošenju korektora ispod i oko očiju u obliku naočara! Dakle, oni savetuju da zaboravite nanošenje korektora u tačkicama na predeo ispod očiju, kako je većina žena do sada radila, već da ovim proizvodom iscrtate oblik naočara, a potom da ga izblendate sunđerom za šminkanje ili četkicom. 

Podočnjaci
TikTok / glamwithsuzan 

Kako navode bjuti eksperti, ovom metodom dobijate zategnutiji izgled okoloočne regije, a uz to pravite i odličnu bazu za senku

Kao i većina trikova u poslednje vreme, i ovaj je svoju popularnost stekao na društvenoj mreži TikTok, gde ovakvi video snimci imaju na milione pregleda.

Bjuti influenserka koja stoji iza profila "Glam with Suzan" navodi da je ovaj način apliciranja podloge savršen za pokrivanje podočnjaka i neujednačenog tena i dodaje da joj sada šminka izgleda mnogo bolje, iako se oduvek trudila da što profesionalnije nanese bazne proizvode.

Kako da i vi primenite ovaj trik za prekrivanje podočnjaka pogledajte u videu ispod.

@glamwithsuzan Glasses #concealerhack ?! Do you think this worked? #makeup#makeuphacks#fyp#beautyhacks#viralmakeup♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Tekst: Lepa&Srećna