Zdrava i negovana koža je imperativ za lepotu, a pravilan odabir proizvoda koji odgovaraju našem licu od izuzetne je važnosti.

Jedan od prvih koraka ka blistavom tenu jeste hidratacija, a uz ispijanje dovoljne količine vode na dnevnom nivou, neophodno je i da koristimo proizvode za hidrataciju, preporučljivo je one sa hijaluronskom kiselinom.

Mnogi serumi, poput Afroditinog hidratantnog koncentrata, omogućiće intenzivno vlaženje u dubljim slojevima kože i daće joj znatno svežiji i zdraviji izgled.

3831070657774_5777_SKIN SPECIALIST HYALURON Vlažilni koncentrat_30 ml_TISK 1.jpg
Promo 

Važno je da povedemo računa da prozvodi koje koristimo za hidrataciju ne budu oni koji će mastiti našu kožu, već da biramo lagane formule koje ona brzo upija.

O licu bez bora sanja gotovo svaka žena, a iako ne možemo sprečiti njihovo nastajanje, možemo ih usporiti i učiniti manje vidljivim. Tu na scenu stupa kolagen, koji je nezaobilazan faktor kada je u pitanju zategnutiji i mladolik izgled kože.

Bjuti stručnjaci zato preporučuju da deo naše svakodnevne rutine obavezno treba da budu i serumi sa efektom popunjavanja bora, koji aktiviraju sintezu kolagena i znatno smanjuju znake starenja.

3831070657767_5776_SKIN SPECIALIST COLLAGEN Lifting serum_30 ml_TISK 2.jpg
Promo 

Pred nama su prolećni dani, što znači više vremena tokom kog ćemo biti direktno izloženi sunčevim zracima. Poznato je da proizvode sa zaštitnim faktorom treba koristiti tokom cele godine, ali u mesecima koji slede rizilk od pojave pigmentnih fleka na koži je veći.

Glavna zvezda u borbi protiv ovog problema na koži jeste vitamin C, koji posvetljuje i ujednačava ten i smanjuje pigmentaciju koju uzrokuju UV zraci.

3831070657903_5790_SKIN SPECIALIST VITAMIN C serum_30 ml_TISK 2.jpg
Promo 

Zbog toga su anti-age proizvodi koji sadrže vitamin C važan deo nege, budući da revitalizuju umornu kožu, smanjuju nepravilnosti i čine ten blistavijim.

Tekst: Promo