Dobra frizura je "pola završenog posla" za izgled žene. Osim boje važno je da pronađemo i dužinu koja nam odgovara, a stručnjaci savetuju da ove jeseni nosimo kosu do ramena, uz dodatak šiški.

Kako je stigla jesen, poželjno je da osim garderobe promenimo i frizuru, a kosa srednje dužine je apsolutni trend sezone. Odično pristaje svakom obliku lica, lako se održava, a ima dovoljno materijala i za rep. Kada vam dosade šiške možete ih skloniti uz pomoć trake ili rajfa za kosu. I sa šiškama možete da se poigrate - ravne ili kose šiške, kako god se vama dopada.

Takozvani lob u kombinaciji sa šiškama je moderni klasik u svetu frizura. Kosa srednje dužine pristaje svima pa je nose žene u svim životnim dobima. Ovaj duži paž savršen je za one dame koje se ne usuđuju na previše drastične promene, i žele da zadrže dužinu, a da pritom imaju frizuru.

Najmodernija frizura za jesen
Profimedia 

Mnoge poznate dame obožavaju lob, a ako ove jeseni želite da imate frizuru s kojom ćete biti u trendu, odlučite se za kosu srednje dužine u kombinaciji sa šiškama.

Izvor: Lepa&Srećna