Šminkom koja deluje prirodno nije baš tako lako uvećati usne, ali Hejli Biber je pravi majstor za to. Izuzetno popularna manekenka je pokazala da to možete da uradite pomoću olovke i sjaja, za vrlo kratko vreme.

Ona se proslavila, između ostalog, baš zahvaljujući svom blistavom tenu i prirodnom šminkanju, a sjaj je njeno moćno oružje. Sad se poslužila i braon olovkom za usne, poput one koja je bila popularna devedesetih godina prošlog veka.

hajli biber sminka usne.jpg
TikTok / haileybieber 

Njen krejon je prilično kremast, a prvo povlači jednu tanju crtu tik iznad linije usana. Zatim je blago razmaže, pa onda povuče još jednu, s tim što je ona pozicionirana malo niže i na sredini se spusti i malo vertikalno - baš po sredini gornje usne.

Pri razmazivanju krejona, Hejli namerno ostavi sredinu leve i desne strane svake usne bez premaza, tako da se vidi prirodna boja usana.

Na kraju, samo dobro namaže usne sjajem, a on stopi ivice tako da šminka izgleda izuzetno prirodno. Možda zvuči komplikovano, ali nije - pogledajte i sami!

Kako uvećati usne olovkom i sjajem Tik Tok/haileybieber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna