Leto i odmor stvoreni su za uživanje na suncu, ali ako želite da imate preplanuli ten, a da ne oštetite kožu onda pažljivo morate da izaberete preparat koji će vam u tome pomoći.

Dr. Viton Bronzan kaspsule su pravi izbor! Inovativna formula koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i ekstrakte biljaka koje unapređuju zdravlje vaše kože i čine vašu kožu neverovatno blistavom i besprekorno potamnelom.

  • Pomaže da postignete predivan zlatno – bronzani ten bez sunčanja
  • Potamnjuje i poboljšava ten, i pomaže da se dugo održi
  • Optimalni rezultati sa minimalnim izlaganjem suncu
  • 3 puta brže do neodoljivog, intenzivnog i prirodnog tena
  • Ravnomeran i blistav ten, bez nepoželjnih neizjednačenih linija, promena boje i tamnih fleka
  • Sprečava prerano starenje kože uzrokovano oksidativnim stresom
  • Podstiče stvaranje kolagena i formiranje keramida (lipidnih molekula) i masnih kiselina.
Dr. Viton bronzan 2.jpg
Promo 

Dr Viton Bronzan je napredna nutritivna formula koja vam pomaže da postignete prirodan, intenzivan i neodoljiv zlatno-bronzani ten sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine.

L-tirozin je aminokiselina koja podstiče stvaranje melanina u telu bez izlaganja suncu. Melanin je pigment koji se nalazi u čovekovoj kosi, očima i koži, i daje im boju što znači da je odgovoran za potamnjivanje kože.

Kompleks prirodnih pigmenata (beta-karoten, likopen i zeaksantin), ekstrakt kurkume i bakar intenzivno potamnjuju kožu, dajući joj prirodan, taman ten i zdrav, blistav izgled.

Selen, vitamin C i beta-karoten su snažni antioksidanti koji štite kožu od oksidativnog stresa i drugih štetnih efekata uzrokovanih sunčevim zracima.

Vitamin B3 je odgovoran za povećanje proizvodnje keramida, koji zajedno sa masnim kiselinama grade ključne komponente u spoljnom, zaštitnom sloju kože koji je zadužen za održavanje njene vlažnosti. 

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: 1 kapsula dnevno.

Dr. Viton Bronzan kapsule naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.800 rsd.

Tekst: Promo