Talasi u kosi su odlična ideja i za svakodnevnu modernu frizuru, ali i za večernji efekat holivudskog glamura! Mnogi brendovi malih kućnih aparata utrkuju se ko će napraviti boljifen ili figaro za krupno uvijanje, ali niko još nije nadmašio slavnu Lejdi Gagu - ona je za to "izmislila" konzerve.

Da budemo pošteni, frizuru sa konzervama koja je obeležila njenu numeru "Telefon" pre više od deset godina nije izmislila baš ona, već legendarni frizer slavnih dama Danilo. Ipak, ona je taj predlog prihvatila i proslavila ga, pa i sama ima zasluge.

Danilo je, pak, i danas neprikosnoveni vladar svih tehnika za volumen i atraktivan izgled - pogledajte samo Lili Džejms, jednu od njegovih muza.

lili dzejms
Profimedia 

Željne da probaju nove tehnike, ali i da imitiraju Lejdi Gagu, devojke danas radi snimanja za Instagram naviijaju kosu na konzerve, a neke krenu i u izlazak tako "očešljane".

 Ako želite da i vi isprobate ovu tehniku, prosušite kosu, pa uvijajte pramen po pramen i pričvrstite ukosnicama ili gumicama. Kad skinete konzerve, dobićete lepe, krupne talase koji izgledaju vrlo prirodno. 

Pogledajte i sami kako je jednostavan ovaj postupak!

Kako uviti kosu na konzerve za modernu frizuru Instagram/eccotique

Sa gumicama je, možda, još lakše, jer ih možete samo preseći makazama kad se kosa lepo uvije.

Izvor: Lepa&Srećna