Kejt Midlton važi za jednu od najbolje odevenih dama na svetu, a svoju laskavu titulu uvek uspe da opravda. Na proslavi Dana britanskog reda vitezova Podvezice nosilla je efektnu kaput-haljinu plave boje koju je upotpunila fascinatorom u istoj nijansi sa potpisom brenda "Juliette Botterill".

Supruga princa Vilijama se ovoga puta odlučila da monhromatski stajling, pa su i salonke i torbica bili u istoj nijansi.  Kejt nikada ne razočara modnim izborom, ali i ovoga puta dosta pažnje su privukli njeni nokti. Naime, Kejt poštuje pravila britanske kraljevske porodice, te ne dovodi u pitanja stare običaje koji su svojevremeno diktirali pravila koja se i danas poštuju.

Kejt nikada nema nalakirane nokte, baš kao i kraljica Elizabeta II, koja nikada u javnosti nije viđena sa lakom na noktima. Naime, ženama u kraljevskoj porodici zabranjenoje da lakove jarkih boja, mogu da koriste samo bezbojni lak.

Kejt je i ovoga puta ispoštovala tradiciju i pokazala je uredno isečene i oblikovane, ali nenalakirane nokte.

Kako je Kejt izgledala na ovom važnom događaju pogledajte u fotogaleriji ispod:

Profimedia Kejt Midlton nikada ne lakira nokte

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna