Ako želite da pratite modu kada su frizure u pitanju “pokvarite” frizuru koju ste nosili do sada tako da izgleda neodoljivo šarmantno, kao da je napravljena bez imalo napora. Najzahvalnije kod ovako razbarušenih frizura jeste to da ih možete nositi dok šetate po parku, ili ste odlučili da odete na kafu.

Neobavezno prelomljena kosa

Kosu osušite fenom sa prevrnutom glavom naopačke i u suprotnom smeru od rasta dlake kako biste dobili dodatni volumen i pojačali teksturu. Poželjno je da u koren vlasi pre sušenja nanesete neki preparat za volumen. Figarom blago uvijajte pramenove, ali svaki na suprotnu stranu, a krajeve ostavite da budu ravni. Njih dodatno možete ispeglati presom.

Kombinovana riblja kost sa strane i konjski rep

Za ovu frizuru prvo se odvoji jedan deblji pramen kose s leve ili desne strane glave. Od njega ispletite čvrstu riblju kost u smeru temena glave do kraja. Zatim prednje pramenove kose do čela malo natapirajte i pokupite kosu u konjski rep zajedno sa pletenicom (bilo bi dobro da je kosa već malo razbarušena i zamršena). Pletenicu pokvarite što je više moguće izvlačenjem pramenova kako bi izgledala krupnije i neurednije.

Neuredna punđa sa ukrasnim trakicama

Kod ovakvih punđica bitno je da vam kosa izgleda što bujnije, odnosno da je celu dobro natapirate kako biste dobili volumen. Kada je natapirate pozadi, umotajte je u punđu uz pomoć šnalica i uvežite ukrasne trakice zbog interesantnih prelaza. Frizura je savršena uz neki rokerski stil, ali i za romantičnu haljinu koju ćete, na primer, nositi na venčanju.

Pogledajte kako možete da napravite neurednu punđu.

Neuredna punđa za dva minuta Instagram/lindsarnold

Izvor: Lepa&Srećna