Moć transformacije zahvaljujući frizuri, novoj boji kose i šminkanju dokazana je milionima puta do sad, pa ipak se nikad ne umorimo od gledanja novih primera.

Zato će vas očarati Miloratka iz Ivanjice, baka popularnog Aleksandra Dramičanina, koji šminka i frizira mnoge naše zvezde. Baka-Mika, kako je zovu i na Instagramu, ima 86 godina a redovno nosi maramu na glavi, ne farba se, ne frizira se, ne šminka se. 

Zato su njene blistave plave oči i nežan osmeh došli maksimalno do izražaja kad je njen unuk odlučio da pokaže kako izgleda posle transformacije.

Dramičanin je nešto slično već uradio u aprilu, kad je zbog karantina bio u Ivanjici, a kaže da je jedva nagovorio baku da skine maramu i pristane na šminkanje. Sada ponovo imamo priliku da uživamo u njegovim čarolijama, a komplimenti se samo nižu. Baka-Mika je ofarbana u nežnu, plavobež nijansu, oči su naglašene pastelnim senkama i ajlajnerom, a usne u "ciklama" tonu. Šminka jeste malo jača, baš za slikanje, ali su elementi besprekorno odabrani.

Kako izgleda voljena baka - "pre" i "posle", pogledajte u galeriji slika.

Instagram / aleksandar_dramicanin Aleksandar Dramičanin pokazao je transformaciju svoje bake Miloratke - šminka i frizura su pravo čudo!

Izvor: Lepa&Srećna