Kosa ima tendenciju da apsorbuje metaboličke proizvode i različite elemente iz spoljne sredine zbog svakodnevnog izlaganja prašini, izduvnim gasovima iz automobila, emisijama iz industrijskih postrojenja, industrijskim aerosolima i biogenim zagađivačima.

Zagađivači se talože na kosi i vlasištu što oštećuje strukturu dlake, a kosa gubi lepotu, jačinu i sjaj. U savremenim uslovima života, vašoj kosi, kao i vašoj koži, potreban je DETOKS! Proizvodi iz linije DETOKS terapija iz VITEX-a pomažu da kosi vratite njenu lepotu, zdravlje, sjaj i jačinu!

Detoks šampon idealan je za kosu sklonu brzom prljanju. Napravljen na bazi blagog deterdženta, veoma delikatno i duboko čisti kosu, bori se protiv pojave neželjene zamašćenosti, daje dugotrajnu svežinu, lakoću i zdrav sjaj.


Crni ugalj, jedan od najboljih prirodnih apsorbensa, efikasno i brzo apsorbuje toksine, višak sebuma i prljavštine iz kose i vlasišta, omogućavajući kosi da duže ostane čista.

Listovi nima imaju dezinfekciono i protivupalno dejstvo, koriguju rad lojnih žlezda i povećavaju otpornost kose na lomljivost.

Bioantioksidans detoks-kompleks isceljuje i jača kosu celom dužinom, pruža antioksidacionu zaštitu, vraća vitalnost i energiju kosi.

Jednim klikom ovaj šampon možete poručiti OVDE po ceni od 740 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Detoks balzam vrši dubinsko čišćenje i kontrolu zamašćenosti kose.

Bogata formula pomaže u normalizaciji seboregulacije, jačanju i obnavljanju kose celom dužinom, daje kosi dugotrajnu svežinu, mekoću, svilenkastost i negovan izgled.

Zbog porozne strukture, ugljen mikroposovi deluju kao moćan magnet koji privlači višak masnoće, toksine i nečistoće iz kose i vlasišta i time doprinosi da kosa duže ostane čista.

Balzam možete poručiti OVDE po ceni od 690 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Antioksidantni slani sprej za sjaj i oblikovanje kose sa morskom vodom daje vašoj kosi efekat lokni sa plaže, bez istezanja i mršenja. Idealno sredstvo pomoću kojeg možete lako i brzo da napravite sjajne kreacije: „lokne sa plaže“, rastresite, izrazito nemirne talase, razbarušene voluminozne kovrdže, raskošno spletene pletenice.

Zahvaljujući fleksibilnoj fiksaciji, kovrdže zadržavaju oblik ne gubeći lepršavost i pokretljivost. Minerali morske soli iz velikih dubina jačaju dlaku celom dužinom, čine kosu gustom, elastičnijom i sprečavaju opadanje kose. Antioksidacioni detoks kompleks pruža moćnu 3D zaštitu od negativnih uticaja faktora životne sredine, od toplotnih i mehaničkih oštećenja, kao i od sunčevog zračenja. Po ceni od 620 rsd poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Antioksidans sprej sa sirćetom za sjajnu kosu sa ilang ilang esencijalnim uljem trenutno obnavlja sjaj vašoj kosi i vrši 3D zaštitu. Sok sirćeta je pravi izvor sjaja, lepršavosti, svilekastosti i mekoće kose.

Ovo je prirodni visoko efikasan proizvod koji skladno kombinuje napredne tehnologije i tradicionalne recepte, koji zahvaljujući lekovitim biljkama sa jakim antioksidacionim svojstvom odmah daju 7 efekata:

- obezbeđuje presijavanje kose na svetlosti;
- pruža 3D zaštitu: zaštitu od termičkih i mehaničkih oštećenja, od negativnih faktora životne sredine, od sunčevog zračenja;
- neutrališe dejstvo tvrde - hlorisane vode;
- hrani, jača i neguje dlaku celom dužinom;
- čini kosu mekom, gipkom i poslušnom;
- ujednačava i obnavlja strukturu dlake, čineći je glatkom;
- pruža prefinjeno nežan miris.

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 620 rsd ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Kompletnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

Tekst: PROMO