Paž je frizura u trendu već nekoliko sezona, ali koju varijantu da odaberete? Sa šiškama ili ravan, ispeglan ili loknast? Sjajna ideja je moderni razbarušeni paž kakav nosi bivša Prva dama Francuske, Karla Bruni Sarkozi, piše Elle

Da izgleda fenomenalno, to je pokazala na Nedelji mode u Parizu.

Razbarušen bob,  šik frizura koja stoji svakom obliku lica, jedan je od najlakših načina da osvežite svoj izgled i postignete taj #frenchvibes ali i mladalački izgled.

U prvom redu Šanela, baš je tako izgledala Karla Bruni Sarkozisupermodel, tekstopisac, pevačica i bivša Prva dama Francuske.

Nakon što nas je oduševila izlaskom u zlatnoj haljini na Versaće reviji prošlog septembra, Karla se za reviju Šanela transformisala u rok zvezdu iz 90-ih, s diskretnim pariskim šikom u najavi. 

PROČITAJTE JOŠ: IDEJE ZA FARBANJE U TRENDU: žene oduševljene, najzad 4 boje kose koje odgovaraju svakom tenu

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI PONČO, MANTILI I JAKNE ZA PROLEĆE 2018. GODINE: evo koju odeću žene biraju da nose od marta do juna (FOTO)

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i vidite celokupan Karlin izgled koji su svi pohvalili!

PageBreak

Oslonivši se na all black odevnu varijantu koja je podrazumevala kožne pantalone i crni prozirni džemper sa belim pletenim krajevima na rukavu, Carla (50) se na reviji francuske kuće pojavila i sa sveže ofarbanim polumessy bobom koji ju je znatno podmladio. 

PROČITAJTE JOŠ: IDEJE ZA FARBANJE U TRENDU: žene oduševljene, najzad 4 boje kose koje odgovaraju svakom tenu

Neutralna šminka i crne naočare finiširale su ovaj sjajan look!

Izvor: Elle