Tekst: Promo

Od sada možete kada god poželite da uklonite dlačice BEZBOLNO! Pitate se na koji način? Ne morate posećivati salone i kupovati razne preparate, jer sada postoji Claviro depilator koji će vas oduševiti!

1. Claviro.jpg
Promo 

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka, te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima da biste imali kožu bez dlaka za manje od 5 minuta!

2. Claviro.jpg
Promo 

UPUSTVO ZA UPOTREBU:
1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja.
2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
3. Isperite kožu toplom vodom kako biste uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
4. Nakon tretmana, na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.