Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA CVEĆEM POŠALJETE PORUKU LJUBAVI: ova dama od cveća stvara umetnička dela

Predsednica Teleflore u Srbiji Rada Tatić svoju ljubav prema lepoti nesebično prenosi na druge preko cvetnih aranžmana - od kojih je svaki malo umetničko delo.

  Izvor: Foto: Dragana Udovičić

Emocije, lepota i duhovnost čine osnovu svake cvetne poruke koju Rada Tatić i Teleflora više od 20 godina prenose širom naše zemlje i celog sveta, piše Lepa&Srećna.

Teleflora International koja broji 185 zemalja članica nastala je iz ljubavi prema cveću i ljudima - ona vam omogućava da u svakom trenutku na bilo koju adresu u svetu pošaljete cveće i prenesete cvetnu poruku kome god želite. Predsednica Teleflore u Srbiji Rada Tatić, koja je na čelu cvetne misije ove kompanije od njenog početka, svoju ljubav prema lepoti nesebično prenosi na druge preko cvetnih aranžmana - od kojih je svaki malo umetničko delo.  

- U mom poslu emocija je ključna. Svaka poruka koju šaljemo putem cveća sadrži i prenosi emociju. To je naša misija. Ljubav je najveća pokretačka sila. A cveće je simbol ljubavi i radosti, zato gajimo cveće, ako ne u vrtu, onda u sebi - kaže Rada. 

Kreativni i posvećeni

U timskom radu, neophodnom za posao kojim rukovodi, naša sagovornica na prvo mesto ističe kreativnost i predanost:

- Teleflora počiva na izuzetnom timu bez kojeg ničeg ne bi bilo. Svi su posvećeni našim klijentima i cveću jer veruju da njegova isceljujuća moć transformiše svet. Žive tu misiju koja kroz jedinstven, unikatan proizvod prenosi poruke ljubavi, podrške ili saosećanja, a duboka posvećenost je u osnovi svega. 

Među svoje zadatke Rada ubraja i podučavanje lepom:

- Mi inspirišemo i edukujemo, budimo lepotu... Kroz naš cvetni pogled na svet želimo da pokažemo kako je svakodnevica obojena cvetnim vibracijama lepša i lakša.

U načinu na koji neko bira svoju cvetnu poruku pokazuje se i njegova ličnost.  

- Ipak, vrsta cveća, boje, stil, detalji – sve to mora biti u skladu sa osobom kojoj je namenjeno, a samim tim i svaki aranžman postaje unikatan - objašnjava naša sagovornica. 

PROČITAJTE JOŠ: Cvetni aranžman koji će ulepšati vaš dom: jednostavan trik sa sejlotep trakom za fenomenalne bukete (URADI SAM, FOTO, VIDEO)

Nadahnuće u prirodi

Moda se stalno menja, pa tako i kada se radi o izboru cveća i detalja koji ga prate. 

- Kod nas je primetan trend kombinovanja divljeg i kultivisanog cveća. Priroda nas nadahnjuje, ona je naš učitelj. Detalji su neizostavni – bobice, grančice, mahovina, a omiljena je monohromatska paleta – više nijansi iste boje - kaže Rada.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta o uspehu Teleflore!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije