Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesna 95

Draga Tatjana ja sam rodjena 23.08.1995. u 08:45 u Kraljevu. U nedoumici sam sto se tice upisa na fakultet. Iako cu tek sledece godine zavrsiti srednju skolu, ja vec sada razmisljam o fakultetu kao i mnogi moji vrsnjaci. U ...

Draga Vesna, 

Čim sam pogledala tvoju natalnu kartu, bila sam prilično sigurna u to kakav izbor bih ti savetovala, kada su studije u pitanju. Imaš podznak na 2. stepenu Vage, celu devetu kuću u Blizancima i jakog, domicilnog Jupitera u Strelcu u trećem polju, što strane jezike, definitivno stavlja u prvi plan. Iako ti je Merkur u XII kući i može ukazati, pošto je u Devici, na to da dobro procenjuješ ljude i da si odličan psiholog, to je ipak jedan više unutrašnji aspekt, nego aspekt koji se ispoljava. 

Kako je jak Mesec u Raku, a u tvom desetom polju, znak da ćeš imati svoj posao, kao privatnu delatnost, zbog svih ostalih aspekata i uticaja, a i simbolike rada sa decom i to podučavanju dece, najlogičnije mi je da je to škola stranih jezika i da ćeš imati i rad u instituciji (škola na primer), ali i privatnu školu jezika.

Mars u Vagi me još više uverava da je to dobar izbor jer je on tu vrlo odmeren, rafiniran i lepo se izražava, ali je i nenaklonjen autoritativnim zanimanjima, kao pedagog, ili psiholog u školi. Mislim da je ceo tvoj horoskop povezan i sa sticanjem znanja i kultura drugih naroda, kultura i zemalja i da je to nešto što će te veoma ispuniti. Ne bi trebalo da imaš problema sa upisom na fakultet, jer tranzit Jupitera kroz tvoje deseto polje i preko zenita horoskopa, donosi prilično srećne okolnosti na ostvarenju najvećih ciljeva i planova u životu. Bez obzira na sreću i dalje moraš da učiš, jer Merkur u XII kući zna da se ulenji i da ne uči baš redovno i sistematično. Dakle, budi gladna znanja i pokaži marljivost, a horoskop pokazuje mogućnosti za velike uspehe u poslu i karijeri.

Na vaša pitanja odgovara Tatjana Drobac, [email protected], 062 858 83 31

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije