Dnevni horoskop za 3. april 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ukoliko imate putovanje, kontakt sa osobama iz znaka Bik i Vaga doneće uspeh posebno ako su vezani za inostranstvo. LJUBAV: Ovnovi koji su slobodni poželeće da budu u svom domu, u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite. ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekaru.

BIK

POSAO: Novac i dobitak mogu da uslede ukoliko prihvatite saradnju sa bivšim kolegama. Novac vam neće biti problem, ako čak i drugome pozajmljujete.LJUBAV: Bićete u prilici da promenite svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate više o poslu nego što stvarno radite. Morate da se okrenete nekim realnijim ostvarenjima. LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu, pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Danas muški Rakovi imaju više sreće u poslovanju od žena iz istog sazvežđa. To žene ne bi trebalo da obeshrabri. LJUBAV: Emotivnost prenaglašena, ali strah za opstanak veze ili braka. Rakovi moraju da ojačaju mentalno. ZDRAVLJE: Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Razgovor sa jednom muškom osobom iz znaka Škorpija može da vam promeni posao ili poboljša saradnju sa još par saradnika koji su u opticaju. LJUBAV: Slobodni Lavovi su skloni idealizaciji, pa je moguća samoća. Verovatno ćete tražiti društvo prijatelja. ZDRAVLJE: Stopala osetljiva.

DEVICA

POSAO: Device ne smeju biti brzoplete već sigurne u svoje znanje i kvalitete. Više razmišljati o dugoročnim planovima. LJUBAV: Pazite na razočaranje. Često vam se dešava da partner nije iskren do kraja, sklon lažima, prevrtljivosti. ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate uprkos lošem emotivnom statusu.

VAGA

POSAO: Veliki optimizam i nadahnutost prate Vagu kroz poslovnu saradnju. Finansijske spekulacije su moguće. LJUBAV: Dileme, neodlučnost. Posebno ako ste sami i niste u vezi ili braku moraćete da napravite izvesni presek u emotivnom životu.ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

ŠKORPIJA

POSAO: Dan koji je više opisan kroz komunikaciju sa osobama koje vam mogu pomoći oko daljih planova. LJUBAV: Neko je zaljubljen u vas. Ako ste u braku, vezi, morate da prihvatite osobu koja živi sa vama sa svim vrlinama i manama. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Ukoliko radite u nekom ugostiteljskom kompleksu, očekujte jako dinamičan dan. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja je poslovno jača od vas. Morate da se pomirite sa činjenicom da nekada i druga strana mora biti snažnija. Spustite nivo sujete. ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

JARAC

POSAO: Vi imate jasne planove ukoliko želite da se pokrenete na nešto novo. Danas biste mogli da pozovete nekog starog saradnika i posavetujete se. LJUBAV: Poznanstvo, ako ste slobodni. Ovo je osoba sa kojom komunicirate duži period. Moguća ozbiljna veza. ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Novac vam stiže preko rodbinskih konekcija. Razmišljate o odlasku u neku drugu zemlju. LJUBAV: Kroz posao stičete nova poznanstva. Vodolija u braku često želi da izađe iz kućnih obaveza.ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Poslovna saradnja sa osobama koje imaju jake poslovne veze. Možete ostvariti dobar kontakt sa Vagom ili Vodolijom. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, imate prijatelja koji je zaljubljen u vas. Verovatno je to osoba iz znaka Škorpije. ZDRAVLJE: Oprezno pri hodu, mogućnost pada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna