Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođena sam 6. jula 1986 u Vranju u 07.40h ujutru. Interesuje me da li ću naći posao i ako možete nešto više da mi kažete o dečku i da li ćemo ostati zajedno,on je rođen 18.05.1987 u Vranju u 21.25h.

Rođeni ste u znaku Raka, sa podznakom u Lavu i sa Mesecom u Raku. Ako Vas ikad iko bude pitao o osnovnim karakteristikama Vaše natalne karte, ovo je dovoljan podatak da bi se znalo o kakvoj se osobi radi. Jer, ako biste naveli samo znak, Rak, ne bi moglo da se kaže koliko i sa druga dva elementa. Ali, kako vaš znak i podznak nisu u skladu, pa samim tim nije ni Mesec, jer se i on nalazi u Vašem znaku rođenja, vrlo je važno da Vam se detaljnije pogleda natalna karta. Čak mislim da ne bi ni trebalo da čitate dnevne horoskope, jer se na Vas ne odnosi u celosti ono što je napisano za znakove Raka i Lava.

Prvo ćemo pogledati koji ste tip, pa mogu da vam kažem da ste tip Riba, ali da imate i neke odlike Vodolije. To je dopunski materijal, pored podznaka, na osnovu koga može da se sudi o vašem ponašanju i kakav utisak ostavljate na druge ljude, pa moram nažalost da Vam saopštin da, iako ste na prvi pogled slatki i uravnoteženi, imate ponekad i čudne manifestacije ponašanja, a neretko se vaše raspoloženje kreće od duboke depresije do fantastične euforije. Naravno, to i Vama teško pada, ali protiv svoje prirode ne možete mnogo da učinite, mada možete donekle da ublažite njene negativne manifestacije. Vaš tip i vaš podznak nalaze se u opoziciji, što nije preporučljiv aspekt, čak se smatra i za vrlo napet. Ali, isto tako Vas taj i takav aspekt tera da idete napred i pokreće Vas iz letargije u koju Vas guraju Rak i Ribe. Ponekad se žestoko posvađate sa onima koji su Vam bliski, ali ne mislite ništa ozbiljno, dok se neki naljute, a Vama nije jasno zašto su tako reagovali, kad ste vi „samo iskreni“. Bilo bi dobro da svoj temperament, pogotovo kad ste u euforiji ili besni, držite pod kontrolom. To Vam u ovom trenutku izgleda nemoguće, ali nije teško ako čovek ima volju, a mislim da je Vi imate.

S druge strane, vrlo ste šarmantni, rekla bih i da ste prilično lepi, dešavaju Vam se i ljubavi na prvi pogled (u koju uostalom i verujete), pa Vas ljudi odmah prihvataju, ali pogrešno misle da je s Vama lako. Ni Vama nije lako samoj sa sobom, a kamoli drugima ako Vas olako shvate. U tom smislu, ne preporučujem Vam nikakav posao sa ljudima, jer utisak koji ostavljate i manifestacije Vašeg temperamenta mogu da budu u velikoj suprotnosti. Zato ste odlični u bilo kom poslu koji ima veze sa estetikom (dobar položaj Venere), kao i u analitičkim poslovima, bilo da se radi o administraciji ili o pravim projektima u kojima morate da dođete do nekih podataka koji će se kasnije koristiti za nešto drugo. Nažalost, do kraja godine nisu Vam dobri aspekti za posao, jer su Vam Sunce i Mars u apoziciji, a sve na vrhu 6. kuće, koja inače govori i o zaposlenju.  Mislim da ćete tokom naredne godine ili promeniti nekoliko poslova ili se u okviru iste firme šetati s jednog na drugo radno mesto, sve dok se do juna naredne godine ne ustalite na jednom mestu. Moguće je da će to biti veliki kolektiv ili neobično mesto rada, ali Vam još jednom ponavljam - ne bi valjalo da radite sa ljudima u smislu da ste u uslužnim delatnostima - tada su konflikti kako sa strankama kako sa rukovodstvom neminovni.

Vaš dečko je Bik (što se sleže sa Vašim znakom), u podznaku Strelac (što se slaže sa Vašim podznakom), i sa Mesecom u Vodoliji, što se ne slaže ni sa Vašim znakom, ni sa podznakom ni sa Mesecom. Ukratko, Vas dvoje se privlačite, odgovarate jedno drugom, dopunjujete se, s tim što Vi njega ne razumete baš najbolje, ali je spreman da na to zažmuri ako ostalke stvari štimaju. On je vrlo temperamentan, i, za razliku od Vas, to je uvek. Spreman kje da se bori za ono što je njegovo, s tim što ponekad ume i da pretera, što bi se reklo „reaguje na prvu loptu“. E, tu bi trebalo Vi da nastupite, i da budete onaj umirujući faktor u vezi koji sve postavlja na svoje mesto. Njemu dobar period tek dolazi, i za tako nešto potrebna mu je devojka koja će da ga prati. Zaboravila sam da Vam napomenem da je njegov život buran, i nastaviće u tom maniru, pa ako Vam ne smeta, neka Vam je sa srećom. Ukoliko izdržite celu narednu godinu zajedno, s ponekom svađicom i eventualnim manjim prekidima, sigurno ćete ostati zajedno. Ako ne bude tako, bolje Vam je da potražite drugog momka.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije