Ljubav

Juiter, planeta koja vlada vašim znakom kreće direktnim hodom, a u vaše polje ozbiljnih partnerstava ulazi tranzitna Venera. U principu, dosta toga se namešta da vam olakša i poboljša odnos sa voljenom osobom, mada je veliko pitanje da li će to zaista biti tako. Trenutno ste najveći neprijatelj sami sebi, jer ne možete da se opustite i uživate, već non stop tražite i iskopavate neke sitnice i greškice sa partnerove strane. Sve vam smeta, a izgleda vam najviše smetaju vaše misli koje ne možete da obuzdate i ukrotite… Ukoliko ste slobodni, ovaj period može doneti novu osobu u vaš život, ali to mora biti ili tajna priča ili eventualno ljubavna veza koja je vrlo turbulentna, strasna i u kojoj se osećate nesigurno…

Posao

Sada možete unaprediti poslovne odnose i poboljšati komunikaciju sa partnerima i saradnicima. No, iako ćete videti poboljšanje, to vam neće biti dovoljno jer previše pažnje obraćate na ono što nije dobro, a premalo se radujete onome što funkcioniše kako treba. U prevodu – tražite dlaku u jajetu. Umesto da se opterećujete problemima, fokusirajte se na ono što vidite da ide kako valja i svoje snage uložite u to. Potrebno vam je više entuzijazma i neki rasterećeniji pogled na dešavanja oko vas. Možete vi to.

Novac

Poboljšanje u finansijskom sektoru jeste malo, ali bolje i to nego ništa, zar ne? Mogućnosti za sitnije prilive iz više izvora.

Zdravlje

Loše raspoloženje i mentalna nestabilnost je i dalje najveći kamen spoticanja kod vas. Probajte da utičete na ovo time što ćete se više fizički aktivirati, ali i okrenuti prijateljima.

Hrana

Smirite svoje nemire, jer jedino zbog njih u ovom periodu ne uspevate da funkcionišete normalno po pitanju ishrane. Izbegavajte sve ono za šta inače i sami znate da nije dobro po vas. Vaša ishrana mora biti uravnotežena i redovna. Čuvajte sebe.

Izvor: Vaš horoskop