Ljubav

Pošto je Venera, koja vlada vašim znakom, sada „iza vaših leđa“ – ovo će se kod pojedinih Vaga odraziti kroz neku formu utišavanja i povlačenja kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne mora da znači da ćete se prema partneru ponašati drugačije nego do sada, ali ćete sa više pažnje pratiti i analizirati svaki postupak druge strane. Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u voljenu osobu. No, biće i onih Vaga koje će pod dejstvom Urana poželeti da malo razbiju svakodnevicu, pa će početi da flertuju sa jednom osobom, možda čak i uđu u neobavezni kontakt sa njom. Što se tiče slobodnih, ovo je dobar period da odete na kraći odmor i upoznate nekog za jednu finu letnju avanturicu…

Posao

Obim posla će se znatno povećati i biće potrebno da se maksimalno dobro organizujete da biste sve postigli. Mlad Mesec se dešava u vašem polju karijere i sa jedne strane – najavljuje nove poslovne uspehe i velike promene u narednim mesecima. S druge pak – u ovim danima može vam doneti kontakte sa teškim osobama, i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Neki od vas dobiće ponudu za posao ili projekat koji mogu raditi dodatno, pored tekućih redovnih obaveza.

Novac

Iako će troškovi i dalje biti naglašeni kod vas, takođe će se javiti potreba da se tri puta preračunate pre nego što nešto platite. Ulazite u fazu kada ćete pametnije raspolagati onim što zaradite.

Zdravlje

Ovo bi bio dobar period da se malo rasteretite, odete na letovanje ili makar češće pravite neke pauze u poslu. Ukoliko to niste u mogućnosti – pravi je trenutak za pojačane fizičke aktivnosti, rekreaciju.

Hrana

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Device zahteva korenite promene u načinu ishrane i vođenje računa o zdravom životu i navikama. Dodatno smanjite unos testenina, peciva – generalno proizvoda od belog brašna. Akcenat bacite na biljna vlakna, manje masne mlečne proizvode. Sa mesom umereno.

Izvor: Vaš horoskop