Posao

Početak meseca će biti značajan za sve Bikove koji se bave poslovima koji zahtevaju kreativnost, jer donosi značajno poboljšanje. Mesec neće biti povoljan za Bikove koji se bave marketingom, nekretninama i medicinom, jer donosi brojne probleme i komplikacije, a samim tim i nervozu i stres. Merkur kreće retrogradno od 26. jula i donosi mogućnost pokretanja privatnog posla. Mnogi Bikovi će dobiti priliku da utiču na organizaciju posla u firmi - iskoristite to pametno i unesite u posao ideje koje imate duži vremenski period. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, Vodolija ili Blizanci su odličan izbor za to.

Ljubav

Bikovi su izuzetno čulne i senzibilne osobe, koje obraćaju pažnju na svaki detalj. Moguće je da ćete zbog sitnica koje vam smetaju započeti ozbiljan razgovor sa partnerom, koji bi mogao da dovede do ozbiljnog preispitivanja vašeg odnosa i budućnosti. Moguć je raskid ukoliko partner ne pokaže interesovanje za to što vas muči. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu vezu sa osobom sa kojom poslovno sarađuju, a to je osoba rođena u znaku Jarca, Blizanca ili Ovna.

Zdravlje

Savetujem vam da provodite više vremena u prirodi. Dobro bi vam došao odlazak na izlet, kampovanje ili kraće putovanje na planinu.

Izvor: Astrousluge