Posao

Ne volim da govorim da nešto morate da uradite, ali u vašem slučaju ovo je neophodno - morate da promenite posao i okolinu u kojoj se nalazite, jer utiče negativno na vaše psiho-fizičko stanje. Savetujem vam da razmislite o radu u velikim firmama - to vam može doneti značajno poboljšanje finansija. Ovo je nepovoljan mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa i ulaganja, jer je moguće da ćete doživeti gubitak. Savetujem vam da sačekate naredni mesec, a da tokom ovog napravite plan kog ćete se držati ubuduće.

Ljubav

Nervozni ste i neraspoloženi, te ni nemate neku jaku želju da budete sa nekim. Draže vam je da budete sami nego s nekim ko vas ne razume i ko ne može da vas podrži u ovom teškom periodu. Vodolije koje su u braku ili vezi će naići na nerazumevanje kod partnera, te je moguće razdvajanje. Ipak, uz ozbiljan i iskren razgovor moguće je pomirenje.

Zdravlje

Vodolije koje nisu imale ozbiljnije zdravstvene probleme u poslednje vreme će i tokom ovog meseca proći mirno i zdravo. Međutim, Vodolije koje su - u poslednih pola godine - godinu imali probleme sa kičmom ili neke hronične tegobe, mogu da očekuju aktiviranje istih.

Izvor: Astrousluge