Posao

Ambiciozni ste i željni uspeha po svaku cenu. Međutim, ta prejaka želja može da dovede do ishitrenih i nelogičnih poteza, koji će skoro sigurno izazvati i konfuziju i nestabilnost. Ono što je, zapravo, najvažnije kako biste ostvarili to što želite je da postavite jasne ciljeve. Ukoliko negde zapnete, znajte da možete da se oslonite na osobu rođenu u znaku Vodolije. Uticaj Saturna u Jarcu pojačava autoritet, te je moguće da ćete tokom ovog meseca biti u situaciji da morate da donesete veoma važne odluke, koje neće uticati samo na vaše poslovanje, već i na poslovanje kolega. Budite spremni na zamerke, pa čak i prepirke i prozivke.

Ljubav

Iz vas zrači jedna pozitivna, seksipilna energija, te vam nije teško da, gde god da se pojavite, privučete pažnju suprotnog pola. S druge strane, vi posedujete prilično mračne osobine, koje želite i kod svog partnera - to su ljubomora, tajne, niske strasti i konstantna potreba za istraživanjem i pomeranjem granica seksualnost... Idealan partner za vas bi bila osoba rođena u znaku Blizanca ili Riba, dok bi Vaga ili Devica mogli da vas "uvuku" u nešto ozbiljnije kao što je ozbiljna veza, brak ili zajednički život. Škorpije koje su u braku ili vezi moraće da se suoče sa preispitaivanjima i nepoverenjem partnera, već od polovine meseca, ali srećom, stanje će se stabilizovati do kraja meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervozom, povišenim pritiskom i nepravilnim radom srca. Povedite računa o ishrani i uvedite vežbanje u vaš život.

Izvor: Astrousluge