Posao

Tokom ovog meseca ćete konstantno biti u pokretu - stalno ćete tragati za nečim višim i boljim. Moguće je da ćete ići na više kraćih putovanja, što po zemlji što po inostranstvu, i da će to imati značajan uticaj na vašu karijeru. Mogući su brojni pregovori, razmene ideja, ali planete pokazuju da ćete često, baš vi morati da donesete konačnu odluku. Budite obazrivi krajem meseca kada Mars bude retrogradan i kada bude uticao na vas i vaš način razmišljanja. Period nakon 10. juna je povoljan za jačanje finansija.

Ljubav

Svi Lavovi koji su u prethodnom periodu upoznali osobu koja je umetnik, pesnik, muzičar ili sportista, mogu da očekuju zanimljiv razvoj situacije i to u pozitivnom smeru. Lavovi koji nisu upoznali takvu osobu mogu da očekuju da će upoznati osobu rođenu u vatrenom znaku - Lav, Ovan ili Strelac. Izbegavati osobe koje su rođene u znaku Vodolije ili Vage. Lavovi koji su u vezi ili braku očekuju maksimalnu vernost i pokornost partnera i poštovanje tradicionalnih vrednosti, te je moguće da će Lavovi koji su u vezi ili braku sa "modernijom" osobom imati dosta problema tokom ovog meseca - sumnje će nadjačati sve.

Zdravlje

Mogući su problemi sa vidom i sluhom, zato vam savetujem da izbegavate preterano korišćenje računara, vožnju automobila noću i odlazak na previše glasna i zagušljiva mesta.

Izvor: Astrousluge