Posao

Iako je većina ljudi zaokupljena praznicima i veseljem, vi ste uglavnom zaokupljeni zaradom koju možete da ostvarite. Januar je veoma povoljan i donosi značajne prilive novca, u većini slučajeva lako zarađenog. Daleko od toga da se ne trudite ali može se reći da vam je krenulo i da sada imate malo više sreće nego ostali. Iskoristite ovaj period maksimalno i materijalna situacija će se značajno poboljšati! Samo izbegavajte kraća putovanja i potpisivanje ugovora.

Ljubav

Sva dešavanja na emotivom planu tokom ovog meseca prvenstveno zavise od stepena vašeg angažovanja. Ako već imate partnera neće biti većih promena, osim što će u par navrata biti prisutna potreba za jakim strastima, pa nekada možete delovati i malo napadno u kontaktu sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije, pogotovo muške, mogu biti veoma aktivne na ljubavnom planu ali sve se svodi na avanture i telesni užitak, još nema duboke i prave ljubavi.

Zdravlje

Bićete u velikom naboju energije koju nosi Mars kroz vaš znak, pa ćete u par navrata biti skloni upalama, groznicama i tome sl. Međutim, ako na pravi način iskanališete ove aspekte, možete biti i veoma dobrog zdravlja... Ne umarate se lako ali ipak, ne spavate dovoljno, a o tome biste trebali da povedete malo više računa.

Izvor: Astro usluge