Posao

Imaćete brojne troškove tokom januara meseca, pa su vaši unutrašnji nemiri uglavnom izazvani nedostatkom novca. Retrogradni Merkur u vašem polju posla koji će biti aktuelan tokom većeg dela ovog meseca može da donese brojne nesporazume sa nadređenima. Generalno imate energije i spremni ste da se posvetite poslu ali finansijski rezultati dolaze nešto kasnije.

Ljubav

Moguće je da u vama budi strasti jedna osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom, drugačijeg porekla ili često putuje. Moguće je početak veze na daljinu i veoma lepi trenuci sa tom osobom. Imaćete manje probleme zbog svoje ljubomore koju ćete pokušati da prikrijete. Ako već duže vreme imate partnera, postaje vam sumnjiv jer se njegovo ponašanje prema vama na neki način menja.

Zdravlje

Tokom celog januara ćete imati veoma veliki naboj energije, pa ćete biti skloni i agresivnom ponašanju u nekim navratima. Iz tog razloga, kako biste pravilno kanalisali višak energije, preporučuje vam se neki vid fizičke aktivnosti koji bi za vas inače mogao da bude veoma koristan. Razmislite o bavljenju borilačkim sportovima poput kik boksa, ali i karatea, aikida i tome sl...

Izvor: Astro usluge