Posao

Pred vama je mesec izazova. Energija koju budete osetili donosi vam velike promene naročito na finansijskom planu. Nećete očajavati za propuštenim vremenom, jer uviđate da možete napraviti odličan potez sa trenutnim idejama. Volite zapovednički stav, ali on nije dobro došao, kada su u pitanju ostale kolege, koji rade sa vama na trenutnom projektu. Oni koji su rođeniu trećoj dekadi mogu očekivati previse entuzijazma, ali isto tako i velike promene na ličnom nivou. Ukoliko niste uspeli da sada da zaradite veći novac, dugoočekivana prilika može da se ukaže već polovinom meseca. Napredovanje na polju karijere je bitan segment u vašem poslovnom portfoliju, koji ste već duže vreme gradili. Oni koji su nezaposleni mogu da se nadaju odličnim izazovima već u prvim danima meseca juna.

Ljubav

Ono što vam poručuju zvezde u ovom mesecu, jeste da se prilagodite trenutnim izazovima na koje niste obraćali dovoljno pažnje. Vreme je da promenite lični fokus. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Strelca postoji šansa da nećete moći da uspostavite dobru komunikaciju. Po prirodi ste dosta strastveni I ne propuštate priliku da se družite i upoznajete sa različitim ljudima. Očekujte dosta dobrog provoda tokom juna.

Zdravlje

Ukoliko imate hronične tegobe, bilo bi dobro da se obratite lekaru, jer vaše stanje može da se pogorša pod uticajem planete Jupiter.

www.astrousluge.com