Posao

Može se reći da vam se na finansijskom planu dešava pozitivan haos. Imate mnogo priliva ali odliva novca, na kraju kada se sve sabere ostajete u plusu i ipak ste zadovoljni. Iskoristite ovaj period za zaradu, dugo ste na to čekali. Izbegavajte da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju, opšte je poznato da ste skloni velikim troškovima ali sada zaista nema potrebe da se ponašate kao da nemate granicu.

Ljubav

Došao je period u kom tražite sigurnost na polju ljubavi. Našli ste osobu koju volite i želite da je zadržite pored sebe. Nadate se da su emociej obostrane i da ćete zajedno uspeti. Nema potrebe da sumnjate u namere partnera, na istoj ste talasnoj dužini. Period je povoljan i za poslovnu saradnju sa emotivim partnerom, tako samo možete uvećati svoje prilive i osigurati finansijsku i zajedničku budućnost.

Zdravlje

Povedite računa kada je u pitanju digestivni trakt, a pgotovo kada je reč o debelom crevu i problemima koji se vezuju za probavu. Mogući su i problemi vezani za nadutost. Vama je potreban drugačiji režim ishrane, posavetujte se sa stručnjakom na tom polju. Ukoliko vam se pojavi problem sa hemoroidima takođe je potrebno da se obratite stručnjaku. Pazite na sebe.

www.astrousluge.com