Posao

Mart će za vas uglavnom biti veoma haotičan mesec, pogotovo u fazi do 23. Moguće je da ćete imati brojne nesporazume sa nadređenima. Imate utisak da nešto kroju od vas ili da se dešavaju neke manipulacije na višem nivou. Nemate preveliki uticaj na većinu važnih stvari u svom okruženju i to vas izbacuje iz takta. Krajem meseca se tenzija polako smiruje i dolazite do nešto konkretnijih promena.

Ljubav

Imate žarku želju da neku vezu ozvaničite i da svog partnera predstavite svojoj široj okolini. Iz nekog razloga on to odlaže i imate utisak da krije nešto od vas. Sredinom meseca ćete pogotovo biti u nedoumici po pitanju njegovih namera. Iako vam pokazuje dovoljno pažnje i emocija kada ste zajedno, u javnosti to nije baš tako. Trebaće vam neko vreme da posložite sve kockice. Niste jedini kome se može desiti greška u proceni.

Zdravlje

Naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, nerve, pršljenove, leđa generalno. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete prevelikom naporu. Povedite računa o tome da svoju fizičku aktivnost uskladite sa potrebama svog tela. Nađite udobnu obuću koja će vam značiti, pogotovo ako na poslu dosta vremena provodite stojeći. Potrudite se da maksimalno olakšate sebi.

www.astrousluge.com