Posao

Pred vama su zaista velika iskušenja i potpuno bespotrebne komplikacije za koje ste u velikoj meri i sami krivi. Umesto da spuštate tenziju, vi ste svojom nervozom vremenom samo uveličavali. I u toku celog meseca dolazi do kulminacija raznih situacija iz ne tako davne prošlosti, koje će vas maksimalno opteretiti. U ovom mesecu doživećete i velika razočarenja i to od strane ljudi koje ste smatrali velikim prijateljima.

Ljubav

Nemirni ste i to do te granice da ne prepoznajete sami sebe. Čak i za vaše, inače prilično rastegljive, pojmove detinjastog i nezrelog ponašanja, naglašeno ste infantilni. Želite baš sve da probate. Zainteresovani ste da se krećete, da budete viđeni, samim tim i u centru pažnje. Zainteresovani ste za zabranjeno voće i mogla bi vam se desiti "zabranjena ljubav". 

Obično sa zabranjenim ruku pod ruku ide i pojam tajno, međutim, kod vas je sve otvoreno. Nerviraju vas bilo kakve tajne priče. Međutim, svojim ponašanjem širom otvarate vrata skandalu u svom životu. Zapitajte se šta vam je to sve potrebno?!Sve ovo će biti akteulno tokom druge i treće nedelje februara. Zadnja dekada meseca donosi slobodnim Ovnovima mnoštvo flerta, vrelih pogleda i susreta.

Zdravlje

Zubobolju ćete svakako osetiti, bar jednom u ovom mesecu.

www.astrousluge.com