Posao

Iako su vam finansije generalno stabilne, skloni ste sukobima sa nadređenima. Moguće je da ih nećete vi sami izazivati ali kao da nećete moći da i izbegnete. Može se desiti da se desi promena šefova, pa da naiđete na osobu koja jednostavno ne smatra da je vaš sistem rada pogodan. Vodićete veliku borbu za svoje radno mesto i naporno ćete raditi kako bi dokazali šta zaslužujete.

Ljubav

Preko kruga prijatelja ćete doći do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će postati veoma važna za vaš emotivni život... Tokom januara ćete sa njom imati brojne susrete ali usled nervoze koju nosite u sebi, nećete lako napraviti prvi, konkretan korak. Kraj meseca je povoljniji za početak nove veze, kada ćete konačno biti u stanju da se jasnije izrazite i da pokažete koje su vaše prave namere.

Zdravlje

Uspeli ste da rešite neke unutrašnje sukobe kojima ste bili izloženi i konačno osećate veliko olakšanje zbog toga. Ipak, novi problemi na zdravstvenom planu dolaze i mogli bi uglavnom biti vezani za kičmu. Čuvajte se mogućih povreda i nemojte nikako da se opterećujete teškim fizičkim poslovima, jer biste mogli da sebi stvorite neke veće povrede. Na svaki bolni signal se ipak javite svom lekaru.

Izvor: Astrousluge