Posao: Početkom novembra možete vratiti neki dug ili se rešiti kredita. Kako mesec odmiče, sve ste više usmereni na velike planove koje imate u vezi svog posla. Ukoliko čekate nečije odobrenje ili neki zvaničan dokument, možete biti pod pritiskom. Uvek vam nešto nedostaje i kao da ste čitav mesec na korak od rešenja koje nikako da stigne. Na kraju ćete ipak uspeti da rešite spornu situaciju.

Ljubav: Probleme koje ste imali sa ljubomorom polako rešavate. Otklonićete neke svoje sumnje i doći do zaključka da ste određene situacije pogrešno protumačili. Druga polovina novembra je povoljna za romantično putovanje sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim avanturama. Ukoliko ste slobodni, može se desiti poznanstvo sa osobom iz inostranstva i početak veze na daljinu. Veoma ste optimistični u vezi zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Postepeno dolazite do rešenja za neki zdravstveni problem. Imate sasvim dovoljno energije da funkcionišete onako kako želite. Ipak, povedite računa kada je u pitanju masna hrana. Imate predispozicije za povišen holesterol. Za svaki slučaj, posetite lekara i proverite svoju krvnu sliku. Preporuka je i da ne preterujete sa alkoholom. Umerena fizička aktivnost će vam prijati.

www.astrousluge.com