Posao: Možete da računate na promene u komunikaciji sa nadređenima i saradnicima. Šefovi vas generalno vole jer imate originalne ideje i aktivno učestvujete u timskom radu. Neki saradnici i kolege zbog toga mogu biti ljubomorni, ali to prikrivaju. Vama nije problem da sa svima održavate solidne odnose. Krajem meseca lako možete dobiti priliku za napredovanje ili promenu uslova pod kojima radite.

Ljubav: Najzanimljivija dešavanja vam dolaze preko kruga prijatelja. Budite maksimalno društveno aktivni, izlazite, posećujte klubove, izložbe, javne događaje i bićete zapaženi. Možete veoma lako proširiti krug poznanika, samim tim se nižu i razne prilike za flert. Počeli ste da obraćate pažnju na jednu osobu koju ste do skoro smatrali prijateljem. Sada vas privlači i gledate je sasvim drugim očima. Može se reći da ste na slatkim mukama...

Zdravlje: Prilično dobro ste raspoloženi, dovoljno aktivni i generalno se osećate jako dobro. Mogući su manji problemi sa cirkulacijom za starije pripadnike ovog znaka. Povedite računa o redovnom unosu magnezijuma, kao i o svojim mišićima, kostima, zglobovima. Posvetite se aktivnostima koje volite i koje vam prijaju i bićete zadovoljni. Može se reći da ste puni snage i vitalnosti!

www.astrousluge.com