Posao: Uzbudljiv početak meseca za sve one koji se bave privatnim poslom. Možete imati brojne planove, zaduženja i biti maksimalno aktivni oko proširenja posla ili prelaska u drugi objekat. Novembar je veoma povoljan za posao za sve Blizance. Brzo razmišljate, aktivni ste i lako prepoznajete svoju priliku. Ukoliko ste bez posla, najkasnije do kraja meseca bi trebala da vam se osmehne nova šansa. Iskoristite ovaj period!

Ljubav: Ako ste u dugoj vezi, lako se možete odlučiti za brak ili veridbu samim krajem meseca. Poslednja nedelja novembra je povoljna za venčanje. Oni koji su slobodni bićeveoma aktivni na polju flerta u drugoj polovini novembra. Lako balansirate i u paralelnim pričama. Imaćete dosta uspeha i bićete veoma zapaženi kod pripadnika suprotnog pola, vaš šarm i seksipil dolaze do izražaja.

Zdravlje: Tokom novembra se osećate pretežno dobro. Dosta razmišljate o svom zdravlju i o svojim navikama, pa se lako možete odlučiti da krenete da se rekreativno bavite nekim sportom. To bi svakako bilo dobro za vas. Promenili ste neke loše navike i ponosni ste na sebe. Samo nemojte da skrećete sa pravog puta u poroke. Važno je da nastavite da živite zdravo.

www.astrousluge.com