Posao: Poslovno ste sve jači i jači, a imaćete i mogućnost napredovanja. Treća sedmica u mesecu bi mogla da vam donese tako nešto. Ako niste zaposleni, moguće su promene naročito tokom perioda od 14. do 28. maja. Prijave treba naročito da pošaljete na konkurse koji imaju veze s računarima, softverom ili programiranjem. Naravno da to važi samo za osobe koje imaju iskustva iz te branše. Vi ste neko ko važi za izuzetno kvalitetnog radnika, ali je bitno da volite posao koji radite.

Ljubav: U braku će vladati izuzetna harmonija. Ne stoje svađe ni neke provokacije. Takođe će vam i deca doneti veliku radost. Sve vam nekako ide na ruku u ovom mesecu, uživajte. Ako ste slobodni, otvara se mogućnost za dve veze, ali će one, nažalost, biti neobaveznog karaktera. Da li ćete prihvatiti, ili ne, to je svakako samo vaša odluka, ali je savet da ne prisiljavate sebe na nešto šta vam srce ne želi. Ipak ste vi neko kome je kvalitet važan u svemu pa i u ljubavi i to treba i da sledite kod sebe.

Zdravlje:  Moguće su povrede skočnog zgloba. Čuvajte se tokom odlaska u teretanu, ili tokom bavljenja sportom sa prijateljima.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com