Posao: Poslovno ste jači. Izuzetno ste vredni i odgovorni i nekako vam se sve kockice poklapaju za naredni period. Imaćete dosta posla, ali nema nikakvih problema  niti svađe sa nadređenima, što je posebno važno. Ako niste u radnom odnosu, pokrenite se. U periodu od 16. do 27. maja otvara se mogućnost zaposlenja. Bivši kolega bi mogao da vam pomogne po tom pitanju. Ako se bude javio i ponudio šansu, prihvatite je oberučke. Na tom poslu biste vremenom mogli i da napredujete, ali ne očekujte uspeh preko noći.

Ljubav: Nema dovoljno poverenja u braku. Komunikacija nije sjajna i ima dosta ljubomore – uglavnom, vaše. Kad je obuzdate, i lepe emocije će biti jače. Ako ste slobodni, otvara se mogućnost veze sa osobom sa kojom će vas upoznati prijateljica. Ta osoba biti ili izuzetno lepa ili atraktivna za suprotni pol – tako ćete se osećati i vi. Odgovaraće vašem temperamentu u svakom smislu te reči, tako da budite bez brige.

Zdravlje: Nemojte konzumirati hranu koja vam baš ne odgovara. Mogući su problemi sa organima za varenje, ali i nadimanje stomaka, pa bi bilo dobro da povedete računa.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com