Posao: Najzad dolazi vaših pet minuta, koji bi mogli da se protegnu i do Nove godine, ako budete bili pametni. Odustanite od svega što vas „spušta“ i prihvatite sve ono što vas „diže“.

Okružite se ljudima koji su pozitivni i koji će raspiriti vatru koju je napravio Saturn u Strelcu, u trigonu sa vašim Suncem. Predstoji vam još samo da završite one dosadne obaveze koje vam je nametnuo Jupiter u Devici, a onda ste na konju!

Ljubav: Što se tiče ljubavi, moraćete da se izborite za svoj plen, to jest, da preuzmete inicijativu. Čim dotična osoba bude stigla, pod izgovorom da je došla samo na kafu, zaključajte vrata, progutajte ključ i na prag postavite otirač sa natpisom: Go away.  Ako je ta osoba rođena u zemljanom ili vodenom znaku, neće se buniti.

Ako je rođena u vazdušnom znaku, možda će pokušati da pobegne kroz prozor, pa za svaki slučaj spustite roletne! Ako je rođena u vatrenom znaku, tu nećete imati nikakvih problema. Možda nećete uspeti ni da stignete do dnevne sobe, a već će se desiti.... požar.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com