Posao: Koliko god da ste bili nezadovoljni svojim poslom, bilo zbog njegove rutine, težine, ili ograničenja vaše kreativnosti, sada ćete naći zadovoljstvo u poslu, naročito kada Venera krene vašim prijateljskim znakom Lava, od 7.septembra, a Jupiter vas bude odobrovoljio boljim položajem i većom platom, naročito posle 27.septembra. Shvatili ste najozbiljnije da je vreme da uzmete stvari u svoje ruke i da date svoj doprinos opštem poboljšanju rada u vašem neposrednom okruženju. Posebno će ovaj povoljan upliv energije i motivacije za rad osetiti svi oni koji rade u čvrstoj i velikoj strukturi, ili firmi.

Ljubav: Poput poslednje kapi u već punoj čaši, u vaš ljubavni život će retrogradni Merkur od 19.septembra uneti one probleme koje je trebalo rešiti kada su bili aktuelni, a ne sada, kada ste se nadajući se da će nestati sami od sebe, samo porasli i o njih se saplićete. Već neko vreme kao da vi i vaša voljena osoba krijete jedno od drugog mnoge stvari koje vas muče i brinete svako o svojim problemima. Kod većine se nameću pitanja organizacije prostora za život, svojine nad stanom, ili kućom,mešanja članova porodice u vaš život. Samo zajedno možete rešiti one čvorove koje ste nehotično zavezali u ne tako davnoj prošlosti, misleći da je tako trenutno najbolje.

Zdravlje: Devica na ljudskom telu upravlja stomakom, pa je najbolje čuvati vaše organe za varenje od hrane koja  mnogo više opterećuje, nego što koristi. Ne jedite masno, začinjeno, i kao što spremate kuću pred jesen, pripremite telo jednim lepim detoksifikujućim delovanjem, čišćenjem hranom, ili čajevima, boravkom na svežem vazduhu i usvajanjem dobrih navika koje neće biti aktuelne smao jednu sezonu, nego mnogo duže.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31