Posao: Putovanja, bila ona prava, ili tek nalaženje boljeg i drugog puta, je ono što svakako možete da očekujte tokom avgusta. Morate biti svesni da sve što je moralno i zakonski opravdano i korisno, sada doživljava transformaciju i uspehe. Usavršavanje kroz učenje, bilo da je u pitanju zvanična diploma, ili samoučenje, svakako vam mnogo mogu pomoći u tome.

Ljubav: Zaljubićete se u avgustu i to tako da ćete ovaj mesec dugo pamtiti.  Lav i Ovan su znaci koji se mogu naći u ovakvoj priči sa vama. Pa ako niste slobodni,  budite čvrsti u želji da sačuvate ono što već imate. Kada vaš vladar ušeta u Devicu, u drugoj polovini avgusta,bićete iznenađeni koliko ste odjednom realniji u očekivanjima i koliko vam je važno da i vi i partner ispunjavate svaki deo svojih dogovora.

Zdravlje: Iako niste osoba koja se pridržava svih načela zdravog života, valjda usklađujete svoje stvarne potrebe sa onim što vam stvarno prija, a i dinamični ste, u stalnom pokretu, pa i to utiče na vašu energiju i dobru formu. Uvek postoji bolje, ali bar nemate razloga da se žalite.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31