Posao: Javni radnici, prisutni na medijima i u žiži interesovanja bi trebalo da daju odmerene i mudre izjave, kako ne bi bili pogrešno protumačeni od strane javnog mnjenja. Može se desiti da neki umetnici od karijere, odjednom naprave nagli zaokret u karijeri na kome će raditi tokom sledeća dva meseca, jer im se čini da je nemoguće i dalje funkcionisati u istim i nepromenjenim okolnostima. 

Ljubav: Retrogradna Venera u ljubavi, doneće šansu da posle 3.avgusta dobro preispitate šta ste sve mogli bolje da uradite i da ispravite, kada je ljubav u pitanju. Jupiter vas podržava u odluci da zauvek ostanete sa osobom koja vas voli i koju volite, zato ne oklevajte, jer vam se, već poslednje nedelje meseca mogu pojaviti prepreke u vidu vašeg, ili partnerovog posla.Moguće je i  da se pomirite sa osobom koja vašu vezu nije podržavala.

Zdravlje: Da li zbog toplote, ili nekih drugih faktora, osećaćete se prilično malaksalo, a moguće i imati problema sa povišenom temperaturom. Lek je u preventive, pa zato posvetite pažnju uzimanju vitamina I dopuna ishrani koje vam stvarno mogu pomoći da izbegnete ove letnkje neprijatnosti.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31