Posao: Prvih desetak dana avgusta ćete osećati kao da je sve u redu i da vas prati sreća. Posle 11. avgusta, očekuje vas isplata koju ste pokušali odložiti, ali sada je neki krajnji rok da isplatite to što dugujete.Izdaci su neminovni u ovom periodu,a vi strahujete od slabijeg priliva novca. To je istina samo ako se bavite trgovinom, ili ugovorima o izvozu i uvozu, jer posle godišnjih odmora, prilično stagnira kupoprodaja svega, osim svakodnevnih potreba. Ne dajte se obeshrabriti, jer imaćete dovoljno šansi da i iz nemogućeg, napravite odlične rezultate.

Ljubav: Venera u Lavu tokom čitavog avgusta nudi mogućnost sklada i dobrih vibracija ukoliko jedno drugog pustite da ima slobodu izbora i izbegnete nametanje svojih ideja, ili posesivnost u odnosima. Mlađi će biti skloni odlascima na žurke, neobične koncerte, ili avanturističko putovanje koje gotovo ima espedicioni karakter. Nikako se ne osamljujte i ne distancirajte od prijatelja, jer ćete početi da se bavite sitnicama i svakom reči koju izgovorite, a to uvek može biti povod za koflikt.

Zdravlje: Uglavnom jedete na brzinu i vaš metabolizam kao da je prilagođen takvom načinu rada. Kada imate više slobodnog vremena, znate se ponekad zaneti u uživanje u hrani, više nego što je to normalno. Kako imate priličan broj aspekta koji daju uvećanje kilograma, pokušajte da ne napravite neku neprijatnost prejedanjem, ili napadom slepog creva, pod pritiskom suvišne hrane.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31