Posao: Možda ste sebi postavili previsoke ciljeve, a možda i vaša potreba da u svemu imate rezervni plan  nije baš korisna tokom jula...

Kako planete koje daju najveće beneficije borave u izazovnom aspektu sa vašim znakom, bilo bi dobro da se uzdržite od ishitrenih odluka i od preterivanja u bilo kom smislu, makar to bilo i preterivanje u radu. Doduše, do 24.jula Sunce je u prijateljskom Raku, pa se svaka prepreka u komunikaciji sa ustanovama i administracijom, može pretvoriti u dragoceno iskustvo koje ćete vrlo brzo iskoristiti.

Ljubav: Mudri ljudi kažu da je nekada bolje slušati šta drugi imaju da nam kažu, nego pričati. To je istina, jer kada pričamo, naša pažnja je usmerena samo na sopstvene misli, ideje i osećanja. Vrlo je važno da saslušate svoju voljenu osobu, jer sve što vam kaže, ne govori sa namerom da vas povredi i obezvredi vašu vezu, nego da vas učini boljim partnerom u ljubavnoj vezi. To se naročito odnosi na prvih desetak dana jula, ali i na poslednju nedelju.

Zdravlje: Raslađivanje u bazenima je najprijatnija letnja zabava, ali su baš ovi bazeni pravi rasadnik raznih mikroorganizama, a kako je pod vlašću vašeg znaka baš mogućnost dobijanja genitalne, ili mokraćne infekcije, idite na bazen rano, ili kada znate da se menjala voda. Nema razlog aza paniku, ali je oprez način da izbegnete probleme sa zdravljem.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31