Posao: Važite za najoriginalniji znak.

Čemu onda potreba za rutinskim radom ili nametnutim, kakav drugi od vas očekuju kada vi svemu dajete pečat?

Čak i kada vam je posao rutinski, vi ćete u njega uneti promene koje će osvežiti svakodnevni ritam. Najbolje će to osetiti oni koji se bave transportom, trgovinom ili turizmom, ali i svi  koji pišu, slikaju i komponuju, jer će inspiracija biti nesvakidašnja. Jedino čega treba da se pazite tokom ovog perioda je da se ne rasplinete na stotinu strana i da dobro organizujete svoje ideje.

Ljubav: Već neko vreme ste u stabilnoj vezi, ali partner kao da pomalo gubi strpljenje, očekujući od vas da napravite sledeći korak. Nije vreme za kalkulisanje i oklevanje i vi to jasno osećate. Od 6. juna, kada se Venera pridruži Jupiteru, bićete veoma srećni što imate pravu osobu pored sebe, ali i svesni njenih očekivanja. Uslov da svoju vezu dovedete na viši i lepši nivo nikako nije njena dužina. Ovaj uticaj osetiće svi, bez obzira kojoj generaciji pripadali. Moguće je da upoznate osobu koja će pozitivno promeniti vaše stavove o braku ili ljubavi.

Zdravlje: Kako ste vi ne podnosite baš najbolje ekstremnije temperature, a sve su prilike da će temperature biti prilično visoke, bar pijte dovoljno tečnosti i spavajte dovoljno, jer vas kombinacija toplote i neispavanosti može potpuno onesposobiti za rad. Vi inače najbolje punite baterije spavanjem, pa udovoljite sebi i rešite se hroničnog umora koji vam oduzima koncentraciju i volju za posao, ali i društveni život.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31