Posao: Mada najviše volite da sve uradite sami, sada će vam se činiti kao da baš ništa ne možete da uradite bez pomoći kolega ili prijatelja.

To uglavnom i jeste tačno, jer u vašoj kući posla boravi Merkur i dok bude išao retrogradnim hodom činiće vas sporijima.

Posle 6. juna, kada Venera uđe u Lava, verovatno ćete započeti saradnju sa uticajnom i moćnom osobom koja će vam pomoći da ostvarite čvrste poslovne veze i uticaj. Ako se bavite poslom u administraciji, tri puta proverite svaki dokument jer su verovatne greške i propusti.

Ljubav: Kažu, kada neko ima dovoljno samopouzdanja, nije ni sumnjičav ni ljubomoran. To je možda tačno, ali kako da budete imuni na ljubomoru koja vas muči dok vaš partner prima poruke ne baš poslovne niti od prijatelja, a sasvim slučajno ih možete otkriti prvih trinaest dana juna. Verovatno je to samo neki prolazni flert, jer godišnja vladavina Blizanaca donosi veće mogućnosti za flertove koji nikada ne prerastu u nešto ozbiljnije. Možda ćete mudro pustiti partnera da sam shvati šta želi i tako dobiti potvrdu vernosti i naklonost.

Zdravlje: Ukoliko ste pušač bilo bi veoma dobro da pronađete način za odvikavanje od ove štetne navike. Moguće su i alergijske tegobe, ali ne moraju biti ni ukorenjene niti ozbiljne, već samo prolazna faza pada imunog sistema, ali vaša regerativna moć je zahvaljujući vašem vladaru Plutonu izuzetna, pa ćete već krajem meseca uspeti da obnovite i ojačate organizam.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31