Posao: Strpljenje inače nije vaša vrlina, poznati ste po brzim rečima, mislima i delima.

Često za vas kažu i da ste impulsivni i brzopleti.

Sada ćete, naročito posle 13. juna, imati toliko dobrih ideja da i pored najbolje organizacije nećete uspeti sve da ih ostvarite.

Taj priliv kreativnosti može biti praćen rasejanošću u onim običnim, svakidašnjim i već rutinskim obavezama, pa zaboravite da pozovete nekog do koga vam je zaista veoma stalo, zakasnite na sastanak ili ne stignete na službeni put, a najverovatnije će se to dešavati u prvoj polovini meseca.

Ljubav: Većini od nas se dešava da od partnera krijemo neke tajne, smatrajući da bi narušile naš odnos ukoliko ih otkrijemo. To su često bezazlene i nevažne sitnice koje nisu vredne da se zbog njih osećamo neprijatno i neiskreno. Zato je važno da iskoristite retrogradni hod Merkura i u opuštenoj atmosferi priznate voljenoj osobi da je sve što ste odlučili ili uradili bilo u najboljoj nameri.

Zdravlje: Kada ste nervozni i napeti, osećate zategnutost mišića celog tela. Zbog želje da sve postignete i sve šanse iskoristite, ovog meseca bićete pod tolikim stresom da će to biti skoro fizički opipljivo. Može se događati da teško zaspite, budite se umorni ili da vam mišići leđa uvek budu zategnuti. Jedini način da se u junu dobro osećate, jeste opuštanje na proveren način, onaj koji vam uvek prija. Potrudite se i smislite kako ćete ublažiti ili potpuno odagnati stres, a onda to uradite bez razmišljanja.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31