Posao: Dobar plan je početak svakog posla i pre nego što počente da nabrajate razloge protiv neke svoje ideje, razmislite kako samo do vas zavisi da se izborite za više novca, samostalniji položaj i bolje radno mesto. Uran od vas traži rezove koji vas lišavaju suvišnih tereta, a Merkur koji u vašem znaku ima odlično mesto, već 2. maja ulazi u vaš prijateljski znak Blizance, nudeći vam mogućnost da napravite svoju prijateljsku i poslovnu mrežu, da radite ono što volite i da budete spremni da se uhvatite ukoštac sa svim zastarelim protivljenjima svim inovacijama koje ćete učiniti.

Ljubav: Većim delom meseca maja ćete se pitati šta vam se to dešava, pa ste toliko emotivni, jer ste inače najosobeniji, čak i najusamljeniji znak horoskopa. To svakako nije slučajnost, jer će vam se baš tokom ovog maja, naročito posle 8.maja ukazati šansa da na poslu, ili nekoj situaciji usred radnog vremena osetite impuls da je vremeza neku vezu, sad, ili nikad, došlo. Posle 22. maja će vas obuzimati romantična i sentimentalna osećanja, a moguće, i zov prošle ljubavi. Da li ćete podleći iskušenju i učiniti prvi korak ka ljubavi vašeg života, po ko zna koji put, zavisi od vašeg instikta.

Zdravlje: Kućom vašeg zdravlja se od 8.maja kreće Venera i daje vam dobro raspoloženje i priliku za harmonizaciju duha i tela, pa će za vas važiti istina da se unutrašnje zadovoljstvo vidi i spolja. Lepo raspoloženje i osećaj da je sve onako kako biste želeli da bude, daće vam snagu i vitalnost pa ćete iamti priliku da svojim prisustvom pomažete i bliskim osobama koje nisu u tako dobroj formi kao vi. Kako ste vi najnesebičniji znak, godiće vam da lečite ljude svojom pozitivnom energijom.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31